Welkom bij sporten in Baarn

Schoolhandbaltoernooi » Informatie

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Deze pagina is bedoeld voor leerkrachten. Leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor deze activiteit(en). Neem contact op met je meester of juf als je wilt dat jouw school gaat deelnemen aan deze activiteit.

Informatie

Bekijk activiteit
Titel: Schoolhandbaltoernooi
Sport: Handbal

Handbal wordt zowel binnen als buiten gespeeld, op een verhard veld maar tegenwoordig is er ook een competitie op zand. Handbal is een actieve sport met gooien, vangen, rennen en vooral veel plezier hebben. Afhankelijk van de leeftijd speel je in een team met maximaal zes veldspelers en een keeper. Kom ervaren hoe leuk het spelletje handbal is.

Periode: vrijdag 27 september 2024 t/m vrijdag 27 september 2024
Tijdstip: vanaf 8.30 uur tot 14.30 uur
Contactgegevens aanbieder: HCLB Handbalvereniging Talmalaan 34, 3741TX Baarn hclb.baarn@gmail.comnl Gemeente Baarn Boukje Lindenberg en Ilse Teune B.Lindenberg@baarn.nl of I.teune@baarn.nl
E-mail adres sportaanbieder: i.teune@baarn.nl
Accommodatie: De Geerenweg 6a
Aantal plaatsen: onbeperkt
Groep(en): 3, 4, 5, 6,
Publicatiedatum: dinsdag 18 juni 2024

Omschrijving

Er word voor de groepen 3 t/m 6 een handbaltoernooi georganiseerd! Hier mogen alle Baarnse basisscholen aan mee doen Lachen

 

Dit toernooi word door de gemeente samen met HCLB georganiseerd. 

 

De wedstrijden worden op de kunstgrasvelden van het sportpark Ter Eem gespeeld.

 

Er wordt door de groepen 3 en 4, 4 tegen 4 gespeeld in gemengde teams. De groepen 5 en 6 spelen 7 tegen 7 in gemengde teams. 

 

Net zoals bij het schoolvoetbaltoernooi wordt er niet gespeeld met het sterkste team, probeer dus zoveel mogelijk gelijke teams te maken. 

 

Per team moet je minimaal 8 spelers inschrijven, maar gewenst minimaal 10 spelers per team(vanwege intensiteit en blessures).

 

Van de school wordt verwacht dat je per team 1 begeleider zelf meebrengt en 1 scheidsrechter per school.